undefined

Havaintoja ja poimintoja Oivallista ruokaa-hankkeen alkuselvityksistä – näkökulmina ravitsemuslaatu ja ruokahävikki

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Seppälä-Kolkka, Taina; Wirtanen, Gun; Nissinen, Kaija

Organisationer och upphovspersoner

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Wirtanen Gun Orcid -palvelun logo

Seppälä-Kolkka Taina

Nissinen Kaija Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Populärvetenskaplig

UKM:s publikationstyp

E1 Populärartikel, tidningsartikel

Publikationskanalens uppgifter

Journal

@SeAMK

Förläggare

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Nummer

13.10.2021

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Företagsekonomi; Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Finland

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

finska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja