undefined

Structuring colloidal oat and faba bean protein particles via enzymatic modification

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Nivala, Outi; Mäkinen, Outi; Kruus, Kristiina; Nordlund, Emilia; Ercili-Cura, Dilek

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Ercili-Cura Dilek Orcid -palvelun logo

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Kruus Kristiina

Mäkinen Outi

Nivala Outi

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food Chemistry

Volym

231

Sidor

87-95

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2017.03.114

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja