The Impact of Apple Variety and the Production Methods on the Antibacterial Activity of Vinegar Samples
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Kara, Mohammed; Assouguem, Amine; Al Kamaly, Omkulthom Mohamed; Benmessaoud, Safaa; Imtara, Hamada; Mechchate, Hamza; Hano, Christophe; Zerhouni, Abdou Rachid; Bahhou, Jamila
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Mechchate Hamza
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/molecules26185437
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja