undefined

Authentication of berries and berry-based food products

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Salo, Heikki M.; Nguyen, Nga; Alakärppä, Emmi; Klavins, Linards; Hykkerud, Anne Linn; Karppinen, Katja; Jaakola, Laura; Klavins, Maris; Häggman, Hely

Organisationer och upphovspersoner

Uleåborgs universitet

Alakärppä Emmi

Salo Heikki

Häggman Hely Margaretha

Nguyen Thi Quynh Nga

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Nummer

5

Sidor

5197-5225

Publikationsforum

53883

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Ekologi, evolutionsbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1111/1541-4337.12811

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja