undefined

Bioaccessibility of vitamin B12 synthesized by Propionibacterium freudenreichii and from products made with fermented wheat bran extract

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Chamlagain, Bhawani ; Peltonen, Liisa ; Edelmann, Minnamari; Ramos-Diaz, Jose Martin; Kemppinen, Asmo; Jouppila, Kirsi; Varmanen, Pekka; Piironen, Vieno

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Kemppinen Asmo

Chamlagain Bhawani

Ramos-Diaz Jose Martin

Jouppila Kirsi

Peltonen Liisa

Edelmann Minnamari

Varmanen Pekka

Piironen Vieno

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Current research in food science

Volym

4

Sidor

499-502

Publikationsforum

90020

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.crfs.2021.07.009

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja