Bioaccessibility of vitamin B12 synthesized by Propionibacterium freudenreichii and from products made with fermented wheat bran extract
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Chamlagain, Bhawani ; Peltonen, Liisa ; Edelmann, Minnamari; Ramos-Diaz, Jose Martin; Kemppinen, Asmo; Jouppila, Kirsi; Varmanen, Pekka; Piironen, Vieno
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Kemppinen Asmo
Chamlagain Bhawani
Ramos-Diaz Jose Martin
Jouppila Kirsi
Peltonen Liisa
Edelmann Minnamari
Varmanen Pekka
Piironen Vieno
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
4
Sidor
499-502
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.crfs.2021.07.009
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja