undefined

The molecular state of gelatinized starch in surplus bread affects bread recycling potential

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Immonen, Mikko; Maina, Ndegwa; Coda, Rossana; Katina, Kati

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Katina Kati

Immonen Mikko

Maina Ndegwa

Coda Rossana

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

LWT-Food Science and Technology

Volym

150

Artikelnummer

112071

Publikationsforum

62813

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.lwt.2021.112071

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja