undefined

Recent Innovations in Emulsion Science and Technology for Food Applications

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Bai, Long; Huan, Siqi; Rojas, Orlando J.; McClements, David Julian

Organisationer och upphovspersoner

Aalto-universitetet

Rojas Orlando Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

69

Nummer

32

Sidor

8944-8963

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Nanoteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/acs.jafc.1c01877

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja