undefined

Influence of packaging on the shelf life of frozen foods II: Baltic herring fillets

Publiceringsår

1985

Upphovspersoner

Ahvenainen, Raija; Mälkki, Yrjö

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Ahvenainen Raija

Mälkki Yrjö

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Journal of Food Technology

Volym

20

Nummer

2

Sidor

193-201

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Materialteknik; Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1111/j.1365-2621.1985.tb01917.x

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej