Cellular Agriculture: Lab-Grown Foods
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Ercili-Cura, Dilek; Barth, Dorothee; Pitkänen, Juha-Pekka; Tervasmäki, Petri; Paananen, Arja; Rischer, Heiko; Nordlund, Emilia; Szilvay, Geza; Ellilä, Simo; Tuomisto, Hanna; Ryynänen, Toni; Rønning, Sissel Beate
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Szilvay Geza
Publikationstyp
Publikationsform
Redaktionsarbete
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Målgrupp
Facklig
UKM:s publikationstyp
D6 Redigerat yrkesinriktat verkPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksbioteknologi; Företagsekonomi; Jordbruksvetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1021/acs.infocus.7e4007
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja