undefined

Effects of concentrations, temperature, pH and co-solutes on the rheological properties of mucilage from Dioscorea opposita Thunb. and its antioxidant activity

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Ma, Fanyi; Li, Xiaojing; Ren, Zeyue; Sarkka-Tirkkonen, Marjo; Zhang, Yun; Zhao, Dongbao; Liu, Xiuhua

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Sarkka-Tirkkonen Marjo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

360

Artikelnummer

130022

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2021.130022

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja