New functional faba bean ingredients with fermentation
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Laitila, Arja; Karsma, Anni; Rosa-Sibakov, Natalia; Sozer, Nesli; Juvonen, Riikka
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Poster
Moderpublikationens typ
Konferens
Målgrupp
Vetenskaplig
Publikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Konferens
VIth Sourdough and Cereal Fermentation Symposium
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksbioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej