undefined

New functional faba bean ingredients with fermentation

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Laitila, Arja; Karsma, Anni; Rosa-Sibakov, Natalia; Sozer, Nesli; Juvonen, Riikka

Organisationer och upphovspersoner

Teknologiska forskningscentralen VTT Ab

Karsma Anni

Laitila Arja

Rosa-Sibakov Natalia Orcid -palvelun logo

Sozer Nesli Orcid -palvelun logo

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Poster

Moderpublikationens typ

Konferens

Målgrupp

Vetenskaplig

Publikationskanalens uppgifter

Konferens

VIth Sourdough and Cereal Fermentation Symposium

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej