undefined

Average total dietary intakes of organochlorine compounds from the Finnish diet

Publiceringsår

1986

Upphovspersoner

Moilanen, Raija; Pyysalo, Heikki; Kumpulainen, Jorma

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung

Volym

182

Nummer

6

Sidor

484-488

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/BF01043273

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej