Average total dietary intakes of organochlorine compounds from the Finnish diet
Publiceringsår
1986
Upphovspersoner
Moilanen, Raija; Pyysalo, Heikki; Kumpulainen, Jorma
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Pyysalo Heikki
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung
Volym
182
Nummer
6
Sidor
484-488
ISSN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/BF01043273
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej