In Vitro & In Vivo Anti-Hyperglycemic Potential of Saponins Cake and Argan Oil from Argania spinosa
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Kamal, Rabie; Kharbach, Mourad; Heyden, Yvan Vander; Yu, Huiwen; Bouklouze, Abdelaziz; Cherrah, Yahia; Alaoui, Katim
Organisationer och upphovspersoner
Uleåborgs universitet
Kharbach Mourad
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/foods10051078
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja