An Approach for Integrating and Analyzing Sustainability in Food-Based Dietary Guidelines
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Mazac, Rachel; Renwick, Kerry; Seed, Barbara; Black, Jennifer L.
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Mazac Rachel
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
5
Artikelnummer
544072
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3389/fsufs.2021.544072
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja