Ropy slime formation in vacuum-packed cooked meat products caused by homofermentative lactobacilli and a Leuconostoc species
Publiceringsår
1988
Upphovspersoner
Korkeala, Hannu; Suortti, Tapani; Mäkelä, Pia
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Suortti Tapani
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
7
Nummer
4
Sidor
339-347
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/0168-1605(88)90060-8
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej