undefined

Ropy slime formation in vacuum-packed cooked meat products caused by homofermentative lactobacilli and a Leuconostoc species

Publiceringsår

1988

Upphovspersoner

Korkeala, Hannu; Suortti, Tapani; Mäkelä, Pia

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

7

Nummer

4

Sidor

339-347

Publikationsforum

58451

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/0168-1605(88)90060-8

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej