undefined

Paikalliset proteiinit -hankkeen (PIKI) case : broilerisäilyke

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Sihvonen, Lauri; Alarinta, Jarmo; Pasto, Matti-Pekka; Kallio, Karri; Ojala, Markus

Organisationer och upphovspersoner

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Alarinta Jarmo Orcid -palvelun logo

Pasto Matti-Pekka

Kallio Karri

Ojala Markus

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä

Moderpublikationens redaktörer

Lauhanen, Risto; Junkkari, Terhi; Mäki, Taru; Saarikoski, Silja

Förläggare

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Nummer

162

Sidor

75 - 80

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig teknik och teknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Finland

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

finska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja