undefined

Processing of bovine colostrum to improve microbial quality with sustained level of immune components

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Fasse, Sylvia; Alarinta, Jarmo; Wirtanen, Gun

Organisationer och upphovspersoner

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Wirtanen Gun Orcid -palvelun logo

Alarinta Jarmo Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Facklig

UKM:s publikationstyp

D2 Artikel i ett yrkesinriktat samlingsverk (inkl. inledningsartikel som skrivits av redaktören)

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig teknik och teknologi; Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Finland

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja