undefined

Ecosystem-Based Food Production: Consumers′ Preferred Practices and Willingness to Buy and Pay

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Pouta, Eija; Liski, Eero; Tienhaara, Annika; Koikkalainen, Kauko; Miettinen, Antti

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Liski Eero

Tienhaara Annika

Miettinen Antti

Pouta Eija

Koikkalainen Kauko

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

MDPI

Volym

13

Nummer

8

Artikelnummer

4542

Sidor

15 p.

Publikationsforum

71524

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/su13084542

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja