undefined

Factors affecting the shelf-life of gas- and vacuum-packed cooked meat products: 2. Vienna Sausages

Publiceringsår

1989

Upphovspersoner

Ahvenainen, Raija; Kivikataja, Raija-Liisa; Skyttä, Eija

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

23

Nummer

2

Sidor

130-138

Publikationsforum

62813

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej