The effects of gamma-irradiation on some pure aroma compounds of spices
Publiceringsår
1990
Upphovspersoner
Sjövall, Olli; Honkanen, Erkki; Kallio, Heikki; Latva-Kala, Kyösti; Sjöberg, Anna-Maija
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Sjöberg Anna-Maija
Honkanen Erkki
Latva-Kala Kyösti
Sjövall Olli
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung
Volym
191
Nummer
3
Sidor
181-183
ISSN
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/BF01197617
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej