Trace Element Concentration and Stable Isotope Ratio Analysis in Blueberries and Bilberries: A Tool for Quality and Authenticity Control
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Klavins, Linards; Maaga, Inessa; Bertins, Maris; Hykkerud, Anne Linn; Karppinen, Katja; Bobinas, Ceslovas; Salo, Heikki M.; Nguyen, Nga; Salminen, Henriikka; Stankevica, Karina; Klavins, Maris
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Ekologi, evolutionsbiologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/foods10030567
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja