undefined

Trace Element Concentration and Stable Isotope Ratio Analysis in Blueberries and Bilberries: A Tool for Quality and Authenticity Control

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Klavins, Linards; Maaga, Inessa; Bertins, Maris; Hykkerud, Anne Linn; Karppinen, Katja; Bobinas, Ceslovas; Salo, Heikki M.; Nguyen, Nga; Salminen, Henriikka; Stankevica, Karina; Klavins, Maris

Organisationer och upphovspersoner

Uleåborgs universitet

Salminen Henriikka Orcid -palvelun logo

Salo Heikki

Nguyen Thi Quynh Nga

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Foods

Nummer

3

Artikelnummer

567

Publikationsforum

85072

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Ekologi, evolutionsbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods10030567

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja