undefined

Biomateriality and organizing: Towards an organizational perspective on food

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Moser, Christine; Reinecke, Juliane; den Hond, Frank; Svejenova, Silviya; Croidieu, Grégoire

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

42

Nummer

2

Sidor

175-193

Publikationsforum

64508

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Företagsekonomi

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1177/0170840621991343

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja