Biomateriality and organizing: Towards an organizational perspective on food
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Moser, Christine; Reinecke, Juliane; den Hond, Frank; Svejenova, Silviya; Croidieu, Grégoire
Organisationer och upphovspersoner
Svenska handelshögskolan
den Hond Frank
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
42
Nummer
2
Sidor
175-193
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Företagsekonomi
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1177/0170840621991343
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja