undefined

Effect of Storage Time on the Physicochemical Properties of Waste Fish Oils and Used Cooking Vegetable Oils

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Nina Bruun; Fiseha Tesfaye; Jarl Hemming; Meheretu Dirbeba; Leena Hupa

Organisationer och upphovspersoner

Åbo Akademi

Tesfaye Fiseha Orcid -palvelun logo

Hupa Leena Orcid -palvelun logo

Dirbeba Meheretu Orcid -palvelun logo

Bruun Nina

Hemming Jarl

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Energies

Volym

14

Nummer

1

Sidor

1-14

Publikationsforum

55244

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Teknisk kemi, kemisk processteknik

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/en14010101

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja