Effect of Storage Time on the Physicochemical Properties of Waste Fish Oils and Used Cooking Vegetable Oils
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Nina Bruun; Fiseha Tesfaye; Jarl Hemming; Meheretu Dirbeba; Leena Hupa
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Teknisk kemi, kemisk processteknik
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/en14010101
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja