Evaluation of the probiotic and postbiotic potential of lactic acid bacteria from artisanal dairy products against pathogens
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Hussain, Nazar; Tariq, Muhammad; Saris, Per Erik Joakim; Zaidi, Arsalan
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Saris Per Erik Joakim
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
15
Nummer
1
Sidor
102-112
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
0
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Hälsovetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Italien
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3855/jidc.13404
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja