undefined

Bioaccessibility of Folate in Faba Bean, Oat, Rye and Wheat Matrices

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Liu, Fengyuan; Kariluoto, Susanna; Edelmann, Minnamari; Piironen, Vieno

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Liu Fengyuan

Edelmann Minnamari

Kariluoto Susanna

Piironen Vieno

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

350

Artikelnummer

129259

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2021.129259

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja