undefined

Breakfast cereals and how they are made: introduction

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Perdon, Alicia A.; Poutanen, Kaisa; Schonauer, Sylvia L.

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Samlingsverk

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A3 Del av bok eller annat samlingsverk

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier

Sidor

1-4

Publikationsforum

5318

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/B978-0-12-812043-9.00001-1

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja