Breakfast cereals and how they are made: introduction
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Perdon, Alicia A.; Poutanen, Kaisa; Schonauer, Sylvia L.
Organisationer och upphovspersoner
Teknologiska forskningscentralen VTT Ab
Poutanen Kaisa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Breakfast Cereals and How They Are Made: Raw Materials, Processing, and Production
Förläggare
Sidor
1-4
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljöbioteknologi; Industriell bioteknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1016/B978-0-12-812043-9.00001-1
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja