undefined

Valorization of Native Soluble and Insoluble Oat Side Streams for Stable Suspensions and Emulsions

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Valoppi, Fabio; Wang, Yu-Jie; Alt, Giulia; Peltonen, Leena; Mikkonen, Kirsi S.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Valoppi Fabio

Mikkonen Kirsi S.

Peltonen Leena

Wang Yu-Jie

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food and Bioprocess Technology

Volym

14

Nummer

4

Sidor

751–764

Publikationsforum

56242

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s11947-021-02602-5

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja