undefined

An Evaluation of the COVID-19 Pandemic and Perceived Social Distancing Policies in Relation to Planning, Selecting, and Preparing Healthy Meals:An Observational Study in 38 Countries Worldwide

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Corona Cooking Survey Study Grp; De Backer, Charlotte; Teunissen, Lauranna; Cuykx, Isabelle; Decorte, Paulien; Pabian, Sara; Gerritsen, Sarah; Matthys, Christophe; Al Sabbah, Haleama; Van Royen, Kathleen; Vainio, Annukka; Niva, Mari; Salmivaara, Laura; Mäkelä, Johanna ; Torkkeli, Kaisa
Visa mer

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Vainio Annukka

Mäkelä Johanna

Torkkeli Kaisa

Salmivaara Laura

Niva Mari

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Frontiers in nutrition

Volym

7

Artikelnummer

621726

Publikationsforum

84509

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3389/fnut.2020.621726

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja