An Evaluation of the COVID-19 Pandemic and Perceived Social Distancing Policies in Relation to Planning, Selecting, and Preparing Healthy Meals:An Observational Study in 38 Countries Worldwide
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Corona Cooking Survey Study Grp; De Backer, Charlotte; Teunissen, Lauranna; Cuykx, Isabelle; Decorte, Paulien; Pabian, Sara; Gerritsen, Sarah; Matthys, Christophe; Al Sabbah, Haleama; Van Royen, Kathleen; Vainio, Annukka; Niva, Mari; Salmivaara, Laura; Mäkelä, Johanna ; Torkkeli, Kaisa
Visa merOrganisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
7
Artikelnummer
621726
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Hälsovetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3389/fnut.2020.621726
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja