undefined

How does herbage mass effect voluntary dry matter intake and in vivo organic matter digestibility in sheep and the in vitro gas production of perennial ryegrass?

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Garry, B.; McGovern, F.M.; Boland, T.M.; Rinne, M.; Kuoppala, K.; Baumont, R.; Lewis, E.; O'Donovan, M.

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Kuoppala K.

Rinne M. Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Livestock science

Förläggare

Elsevier

Volym

244

Artikelnummer

104345

Sidor

12 p.

Publikationsforum

62755

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.livsci.2020.104345

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja