undefined

Influence of oat gum, guar gum and carboxymethyl cellulose on the perception of sweetness and flavour

Publiceringsår

1993

Upphovspersoner

Mälkki, Yrjö; Heiniö, Raija-Liisa; Autio, Karin

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

6

Nummer

6

Sidor

525 - 532

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/S0268-005X(09)80076-3

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Nej