Influence of oat gum, guar gum and carboxymethyl cellulose on the perception of sweetness and flavour
Publiceringsår
1993
Upphovspersoner
Mälkki, Yrjö; Heiniö, Raija-Liisa; Autio, Karin
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
6
Nummer
6
Sidor
525 - 532
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/S0268-005X(09)80076-3
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Nej