undefined

Effects of microwave heating on the chemical composition and bioactivity of orange juice-milk beverages

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Martins, Carolina P.C.; Cavalcanti, Rodrigo N.; Cardozo, Tatiana S.F.; Couto, Sílvia M.; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Rocha, Ramon S.; Pimentel, Tatiana C.; Freitas, Mônica Q.; Raices, Renata S.L.; Silva, Marcia C.; Esmerino, Erick.A.; Granato, Daniel; Cruz, Adriano G.
Visa mer

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Granato Daniel

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

345

Artikelnummer

128746

Sidor

9 p.

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2020.128746

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja