Effects of microwave heating on the chemical composition and bioactivity of orange juice-milk beverages
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Martins, Carolina P.C.; Cavalcanti, Rodrigo N.; Cardozo, Tatiana S.F.; Couto, Sílvia M.; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Rocha, Ramon S.; Pimentel, Tatiana C.; Freitas, Mônica Q.; Raices, Renata S.L.; Silva, Marcia C.; Esmerino, Erick.A.; Granato, Daniel; Cruz, Adriano G.
Visa merOrganisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Granato Daniel
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
345
Artikelnummer
128746
Sidor
9 p.
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Djursvetenskap, mjölkproduktlära
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2020.128746
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja