Antioxidant status, chemical composition and fermentation profile of alfalfa silage ensiled at two dry matter contents with a novel Lactobacillus plantarum strain with high-antioxidant activity
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Zhang, Y.X.; Ke, W.C.; Vyas, D.; Adesogan, A.T.; Franco, M.; Li, F.H.; Bai, J.; Guo, X.S.
Organisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Franco Marcia
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Artikelnummer
114751
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Djursvetenskap, mjölkproduktlära
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.anifeedsci.2020.114751
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja