undefined

Antioxidant status, chemical composition and fermentation profile of alfalfa silage ensiled at two dry matter contents with a novel Lactobacillus plantarum strain with high-antioxidant activity

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Zhang, Y.X.; Ke, W.C.; Vyas, D.; Adesogan, A.T.; Franco, M.; Li, F.H.; Bai, J.; Guo, X.S.

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Franco Marcia

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier

Artikelnummer

114751

Publikationsforum

51125

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.anifeedsci.2020.114751

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja