undefined

Collaborative study:Quantification of total folate in food using an efficient single-enzyme extraction combined with LC-MS/MS

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Svarc, Petra Loznjak; Oveland, Eystein; Strandler, Hanna Sara; Kariluoto, Susanna; Campos-Gimenez, Esther; Ivarsen, Elise; Malaviole, Isabelle; Motta, Carla; Rychlik, Michael; Striegel, Lisa; Jakobsen, Jette

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Kariluoto Susanna

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

333

Artikelnummer

127447

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.foodchem.2020.127447

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja