Collaborative study:Quantification of total folate in food using an efficient single-enzyme extraction combined with LC-MS/MS
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Svarc, Petra Loznjak; Oveland, Eystein; Strandler, Hanna Sara; Kariluoto, Susanna; Campos-Gimenez, Esther; Ivarsen, Elise; Malaviole, Isabelle; Motta, Carla; Rychlik, Michael; Striegel, Lisa; Jakobsen, Jette
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Kariluoto Susanna
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
333
Artikelnummer
127447
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1016/j.foodchem.2020.127447
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja