undefined

The Aetiology of Olfactory Dysfunction and Its Relationship to Diet Quality

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Stevenson, Richard J.; Mahmut, Mehmet K.; Horstmann, Annette; Hummel, Thomas

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Horstmann Annette

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Brain Sciences

Volym

10

Nummer

11

Artikelnummer

769

Publikationsforum

78175

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Psykologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/brainsci10110769

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja