undefined

Isolation and characterization of indigenous Weissella confusa for in situ bacterial exopolysaccharides (EPS) production in chickpea sourdough

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Galli, Viola; Venturi, Manuel; Coda, Rossana; Maina, Ndegwa; Granchi, Lisa

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Maina Ndegwa

Coda Rossana

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Research International

Volym

138 Part B

Artikelnummer

109785

Publikationsforum

56260

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.foodres.2020.109785

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja