undefined

Reply to Comment on Huang, X., et al. “Sourdough Fermentation Degrades Wheat Alpha-Amylase/Trypsin Inhibitor (ATI) and Reduces Pro-Inflammatory Activity”. Foods 2020, 9, 943

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Huang, Xin; Gänzle, Michael; Loponen, Jussi; Schuppan, Detlef

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Loponen Jussi

Huang Xin

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Foods

Moderpublikationens namn

Foods

Volym

9

Nummer

10

Artikelnummer

1405

Publikationsforum

85072

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods9101405

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja