undefined

Editorial: The Sustainability Challenge: New Perspectives on the Use of Microbial Approaches and Their Impact on Food and Feed

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Coda, Rossana; Gianotti, Andrea; Gomes, Ana Maria; Rizzello, Carlo

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Frontiers in nutrition

Volym

7

Artikelnummer

118

Publikationsforum

84509

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3389/fnut.2020.00118

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja