undefined

Accumulation of Phenolic Acids during Storage over Differently Handled Fresh Carrots

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Hellström, Jarkko; Granato, Daniel; Mattila, Pirjo H.

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Granato Daniel

Hellström Jarkko

Mattila Pirjo H. Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Foods

Förläggare

MDPI AG

Volym

9

Nummer

10

Artikelnummer

1515

Sidor

13 p.

Publikationsforum

85072

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Jordbruksbioteknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods9101515

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja