Association between chemistry and taste of tea: A review
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Zhang, Liang; Cao, Qing-Qing; Granato, Daniel; Xu, Yong-Quan; Ho, Chi-Tang
Organisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
GRANATO DANIEL
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Volym
101
Sidor
139-149
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övrig teknik och teknologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.tifs.2020.05.015
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja