undefined

Ileal digestibility of amino acids for poultry : Doctoral Dissertation

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Perttilä, Sini

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Perttilä Sini

Publikationstyp

Publikationsform

Separat verk

Målgrupp

Vetenskaplig

UKM:s publikationstyp

G5 Artikelavhandling

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Natural resources and bioeconomy studies

Förläggare

Natural Resources Institute Finland (Luke)

Nummer

52/2020

Sidor

57 p.

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja