undefined

Are ohmic heating-treated whey dairy beverages an innovation? Insights of the Q methodology

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Coimbra, Lorena O.; Vidal, Vitor A.S.; Silva, Ramon; Rocha, Ramon S.; Freitas, Mônica Q.; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Pimentel, Tatiana C.; Silva, Marcia C.; Granato, Daniel; Pollonio, Marise A.R.; Esmerino, Erick A.; Cruz, Adriano G.

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Granato Daniel

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier.

Artikelnummer

110052

Sidor

110052

Publikationsforum

62813

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig teknik och teknologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.lwt.2020.110052

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja