Antioxidant and antimicrobial properties of organic fruits subjected to PEF-assisted osmotic dehydration
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Tylewicz, Urszula; Oliveira, Gabriel; Alminger, Marie; Nohynek, Liisa; Dalla Rosa, Marco; Romani, Santina
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
62
Artikelnummer
102341
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Maskin- och produktionsteknik; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.ifset.2020.102341
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja