undefined

Antioxidant and antimicrobial properties of organic fruits subjected to PEF-assisted osmotic dehydration

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Tylewicz, Urszula; Oliveira, Gabriel; Alminger, Marie; Nohynek, Liisa; Dalla Rosa, Marco; Romani, Santina

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

62

Artikelnummer

102341

Publikationsforum

57899

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Maskin- och produktionsteknik; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Övrig teknik och teknologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.ifset.2020.102341

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja