High prevalence of Clostridium botulinum in vegetarian sausages

< Tillbaka till sökresultaten

High prevalence of Clostridium botulinum in vegetarian sausages

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Pernu, Noora; Keto-Timonen, Riikka; Lindström, Miia; Korkeala, Hannu

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Microbiology

Moderpublikationens redaktörer

Konferens

Förläggare

Volym

91

Nummer

Sidor

ISBN

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

2

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Öppen tillgång

Ja

Publiceringsland

Storbritannien

Språk

engelska

Internationell sampublikation

false

Sampublikation med ett företag

false

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]