undefined

High prevalence of Clostridium botulinum in vegetarian sausages

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Pernu, Noora; Keto-Timonen, Riikka; Lindström, Miia; Korkeala, Hannu

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Korkeala Hannu

Lindström Miia

Pernu Noora

Keto-Timonen Riikka

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Microbiology

Volym

91

Artikelnummer

103512

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.fm.2020.103512

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja