undefined

Replacing Animal-Based Proteins with Plant-Based Proteins Changes the Composition of a Whole Nordic Diet-A Randomised Clinical Trial in Healthy Finnish Adults

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Paivarinta, Essi; Itkonen, Suvi T.; Pellinen, Tiina; Lehtovirta, Mikko; Erkkola, Maijaliisa; Pajari, Anne-Maria

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Pajari Anne-Maria

Paivarinta Essi

Erkkola Maijaliisa

Lehtovirta Mikko

Itkonen Suvi T.

Pellinen Tiina

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Nutrients

Volym

12

Nummer

4

Artikelnummer

943

Publikationsforum

77023

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/nu12040943

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja