Replacing Animal-Based Proteins with Plant-Based Proteins Changes the Composition of a Whole Nordic Diet-A Randomised Clinical Trial in Healthy Finnish Adults
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Paivarinta, Essi; Itkonen, Suvi T.; Pellinen, Tiina; Lehtovirta, Mikko; Erkkola, Maijaliisa; Pajari, Anne-Maria
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Pajari Anne-Maria
Paivarinta Essi
Erkkola Maijaliisa
Lehtovirta Mikko
Itkonen Suvi T.
Pellinen Tiina
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Hälsovetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/nu12040943
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja