undefined

Protein degradation of black carp (Mylopharyngodon piceus) muscle during cold storage

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Bao, Yulong; Wang, Keyu; Yang, Hongxu; Regenstein, Joe M.; Ertbjerg, Per; Zhou, Peng

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Ertbjerg Per

Bao Yulong

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Chemistry

Volym

308

Artikelnummer

125576

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2019.125576

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja