The effect of in situ produced dextran on flavour and texture perception of wholegrain sorghum bread
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Wang, Yaqin; Trani, Antonio; Knaapila, Antti; Hietala, Sami; Coda, Rossana; Katina, Kati; Maina, Ndegwa Henry
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Knaapila Antti
Katina Kati
Maina Ndegwa Henry
Coda Rossana
Hietala Sami
Wang Yaqin
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
106
Artikelnummer
105913
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodhyd.2020.105913
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja