undefined

The effect of in situ produced dextran on flavour and texture perception of wholegrain sorghum bread

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Wang, Yaqin; Trani, Antonio; Knaapila, Antti; Hietala, Sami; Coda, Rossana; Katina, Kati; Maina, Ndegwa Henry

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Knaapila Antti

Katina Kati

Maina Ndegwa Henry

Coda Rossana

Hietala Sami

Wang Yaqin

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Hydrocolloids

Volym

106

Artikelnummer

105913

Publikationsforum

56255

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodhyd.2020.105913

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja