Impact of food price volatility on the US restaurant sector
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Uddin, Gazi Salah; Hernandez, Jose Arreola; Dutta, Anupam; Kang, Sang Hoon; Yoon, Seong-Min
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Volym
52
Nummer
39
Sidor
4250-4262
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Nationalekonomi
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1080/00036846.2020.1733478
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja