undefined

Changes in fruit, vegetable and fish consumption after statutory retirement:a prospective cohort study

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Ali-Kovero, Kirsi; Pietilainen, Olli; Mauramo, Elina; Jäppinen, Sauli; Rahkonen, Ossi; Lallukka, Tea; Kanerva, Noora

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Mauramo Elina

Ali-Kovero Kirsi

Kanerva Noora

Pietilainen Olli

Rahkonen Ossi

Jäppinen Sauli

Lallukka Tea

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

British Journal of Nutrition

Volym

123

Nummer

12

Artikelnummer

0007114520000136

Sidor

1390-1395

Publikationsforum

52700

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1017/S0007114520000136

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja