Consumer acceptance and sensory drivers of liking of Minas Frescal Minas cheese manufactured using milk subjected to ohmic heating: Performance of machine learning methods
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Rocha, Ramon S.; Calvalcanti, Rodrigo N.; Silva, Ramon; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Pimentel, Tatiana C.; Esmerino, Erick A.; Freitas, Mônica Q.; Granato, Daniel; Costa, Renata G.B.; Silva, Marcia C.; Cruz, Adriano G.
Organisationer och upphovspersoner
Naturresursinstitutet
Granato Daniel
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
126
Artikelnummer
109342
Sidor
8 p.
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Djursvetenskap, mjölkproduktlära
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.lwt.2020.109342
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja