undefined

Consumer acceptance and sensory drivers of liking of Minas Frescal Minas cheese manufactured using milk subjected to ohmic heating: Performance of machine learning methods

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Rocha, Ramon S.; Calvalcanti, Rodrigo N.; Silva, Ramon; Guimarães, Jonas T.; Balthazar, Celso F.; Pimentel, Tatiana C.; Esmerino, Erick A.; Freitas, Mônica Q.; Granato, Daniel; Costa, Renata G.B.; Silva, Marcia C.; Cruz, Adriano G.

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Granato Daniel

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier B.V.

Volym

126

Artikelnummer

109342

Sidor

8 p.

Publikationsforum

62813

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Djursvetenskap, mjölkproduktlära

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.lwt.2020.109342

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja