undefined

The Post-Anthropocene Diet:Navigating Future Diets for Sustainable Food Systems

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Mazac, Rachel; Tuomisto, Hanna L.

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Tuomisto Hanna L.

Mazac Rachel

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Sustainability

Moderpublikationens namn

Sustainability

Volym

12

Nummer

6

Artikelnummer

2355

Publikationsforum

71524

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/su12062355

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja